top of page
Lag möte

Vlg satsar nu på utökade utbildningar inom arbetsmiljö!

Arbetsmiljö - vårt viktigaste verktyg för att skapa hälsa, trivsel och goda resultat

 

I utmanande tider är en god arbetsmiljö, sammanhang, delaktighet, stöd från kollegor och chef och att inte tappa bort arbetsglädjen viktigare än någonsin. Hos många företag finns ett stort behov av att fokusera på arbetsmiljön i syfte att förebygga ohälsa och skapa en hållbar organisation.

Via ett förebyggande arbetsmiljöarbete i samverkan kan ni säkerställa lagkrav och skapa de bästa förutsättningarna för goda resultat i organisationen likväl som trivsel och god hälsa hos era medarbetare. Som grund för detta arbete ligger kunskap och struktur.

Vi har nu förstärkt vårt team med ytterligare kompetenser och erbjuder utbildningar 1-3 dagar, såväl fysiskt som digitalt, t.ex.:

  • Arbetsmiljö för chefer

  • BAM - Bättre arbetsmiljö

  • OSA - Organisatorisk och social arbetsmiljö

  • SAM - Systematiskt arbetsmiljöarbete

Vi kommer genomföra öppna kurser samt skräddarsy företagsförlagda kurser efter era behov. Obs! För er som är medlem i AFA finns möjlighet upp till 70% rabatt på kursavgiften.

Välkommen att anmäla dig till vår öppna kurs Arbetsmiljö för chefer den 10 maj eller kom med din förfrågan för bästa skräddarsydda upplägg hos er.

Hitta till Vlg Företagshälsa

KANALVÄGEN 1A 5tr - UPPLANDS VÄSBY

Telefon: 08-594 210 44

Mejla: vlgforetagshalsa@doktor.se

 

Vår mottagning ligger i Bredden, med entrén mot Scandic Hotell. Det finns gott om p-plaster samt busshållplats finns i omedelbar närhet.  
 

bottom of page